nl-NLen-USde-DEfr-FR

Waarin kan ik Firelux Premium Heating Liquids gebruiken?

U gebruikt Firelux Premium Heating Liquids in uw verplaatsbare petroleumkachel en petroleumkanon. Firelux Premium Heating Liquids zijn uitermate geschikt als brandstof voor alle merken verplaatsbare kachels beschikbaar in Europa. De juiste samenstelling van deze brandstof is tegenwoordig wettelijk vastgelegd op basis van een Franse richtlijn ( NF 128 / Arrêté van 25-6-2010), logisch gezien het feit dat, binnen Europa, Frankrijk als grootste afzetmarkt geldt voor zowel petroleumkachels als mede de brandstof voor deze verplaatsbare kachels. Alle gerenommeerde merken kachelfabrikanten hebben zich inmiddels geconformeerd aan deze specifieke eisen voor kachelbrandstof, net zoals Firelux Premium Heating Liquids. Onze brandstoffen functioneren optimaal met alle merken kachels en voldoen tevens aan de garantievoorwaarden gesteld door de fabrikanten van kachels.


Wanneer gebruik ik Firelux Plus of Firelux Clear?

Firelux Plus bevat minder dan 0,1% aromaten en heeft een zeer laag zwavel gehalte. Firelux Plus is hierdoor een aantrekkelijk en voordelig alternatief ten opzichte van vele andere merken petroleum.

Firelux Clear is een “Gas to Liquid” synthetische brandstof (iso-parafin), die via een speciaal syntheseproces uit aardgas wordt gemaakt en daardoor volledig is ontdaan van zwavel en aromaten. Deze brandstof heeft minder dan 0,007 % aromaten en staat garant voor een optimaal comfort en door de extreem hoge kwaliteit van de brandstof ontstaat minder slijtage aan kous of de brander.Firelux Premium Heating Liquids kan probleemloos in verschillende merken en typen petroleumkachels gebruikt worden!

Firelux brandstoffen functioneren optimaal met alle merken en typen petroleumkachels en voldoen aan de garantie-
voorwaarden gesteld door de fabrikanten van kachels. Naast verplaatsbare petroleumkachels voor het gebruik in of rondom het huis (hier geldt volgens de Franse norm een maximale capaciteit van 4.65 Kw) is met name de Firelux Plus uitermate geschikt als voordelige brandstof in combinatie met een petroleumkanon (capaciteit boven de 5 kw). Een greep uit de meest gerenommeerde merken:

 

Alladin

Corona

Dainichi

Dynaglow

Eurom

Eurostove

Fujika

Heator

Inverter

Kanzaï

Kero

Kerona

Luckystar

Royalheater

Ruby first

Sendai

Stover

Tayosan

Tectro

Toisaï

Toyokuni

Toyoset

Toyostove

Toyotomi

Wattstar

Webber

Zibro

Zibro Kamin

Firelux brandstoffen:

  • Geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels
  • Bevat vrijwel geen zwavel
  • Geen geur
  • Laag aromaatgehalte
  • Minder emissie van
    schadelijke stoffen
  • Langere levensduur van
    uw kachel
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
Meer over GVG Oliehandel BV
en haar merken vindt u op
www.gvgoliehandel.nl